Ohjaajan toimi

Hei sinä nepsyasioista kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan osaaja!
Tule iloiseen joukkoomme KTO:n neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme ohjaajaa neuropsykiatriseen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 2:een. Yksikkömme tarjoaa eripituisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja sekä intervallihoitoa kehitysvammaisille henkilöille. Kuntoutuksen tavoitteena on löytää ratkaisuja, toimintamalleja ja tukikeinoja asiakkaalle ja hänen lähipiirilleen.

Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Kokemus kehitysvamma-alalta luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Kelpoisuusehtona tehtävään on suoritettu sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto (sosionomi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti) tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on toimitettava ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Naskarlanraitti 3 a, 21520 Naskarla. Kuoreen merkintä hakuavain 317215 / Nepsy 2.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut/nepsy/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-16: vt-palveluesimies Tiina Kosmidis, 040 621 6739, tiina.kosmidis@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Kuntoutuskeskus, Neuropsykiatrinen tutkimus- ja kuntoutusyksikkö 2
Osoite: Naskarlanraitti 3, 21520 Naskarla

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.