Ohjaajan toimi

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana 30.11.2020 mennessä

OHJAAJAN TOIMI

Haemme kehitysvamma-alan ammattilaista ohjaajan toimeen Sastamalan toimintakeskukseen.
Sastamalan toimintakeskus järjestää osallisuutta ja aikuisuutta tukevaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille henkilöille.

Kelpoisuusehtona on (272/2005) annetun lain 6 §:n mukainen soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja alan tuntemus.

Hakijalta edellytämme aitoa kiinnostusta työskentelystä kehitysvammaisten henkilöiden kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.
Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat kehittää yksikön toimintaa ja oppia uutta. Et pelkää tarttua haasteisiin.
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja loistavan työtiimin.

Toimi täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työehdot ovat KVTES:n mukaiset.
Koeaika on 6 kk ja toimeen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon sopivuuslausunto sekä toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.
Lisäksi valitulla tulee olla voimassa Tartuntalain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Meillä on tällä hetkellä voimassa kampanja, jonka perusteella Sotesiin töihin tuleva saa kaupungin vuokra-asunnon vuokrasta 25 % alennusta puolen vuoden ajan. Etu koskee vain uusia vuokrasopimuksia.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.
Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 SASTAMALA. Kuoreen merkintä: Hakemus.

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat yksikön esimies Tanja Kouvo puh. 040 7128201 tanja.kouvo@sastamala.fi tai vammaispalvelupäällikkö Susanna Lehtonen puh. 050 5204274 susanna.lehtonen@sastamala.fi.

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaispalvelut, Sastamalan Toimintakeskus
Osoite: PL 23, 38201 Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan sekä Punkalaitumen kunnan yhteensä n. 27 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700.