Ohjaajan toimi - Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Liity ammattitaitoiseen työyhteisöömme Palomäen asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen työn koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen tiimin tukemana.

Haemme ohjaajaa Palomäen asumisyksikköön Liedon Littoisiin. Jos olet oma-aloitteinen, halukas ottamaan vastuuta työstä ja sen kehittämisestä sekä omaat myönteisen asenteen, niin toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöömme! Luemme eduksesi kokemuksen autismityöstä ja vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien tuntemisen sekä niiden käytön. Toivomme sinulta lämmintä ja avointa suhtautumista yksikkömme asukkaisiin.

Palomäen asumisyksikön asukkaat ovat nuoria kehitysvammaisia, joilla on arjessa suuri avun, tuen ja ohjauksen tarve. Toiminnassamme yritämme luoda kaikille asukkaillemme arvojemme mukaisesti yksilöllisen, tasa-arvoisen sekä turvallisen arjen, jossa heitä kuunnellaan ja tuetaan itsenäiseen päätöksen tekoon. Työvälineinä käytämme esimerkiksi erilaisia autismikuntoutuksen keinoja sekä vaihtoehtoisia kommunikaatiomenetelmiä ja arkeamme strukturoidaan mm. kuvallisilla päivä- ja viikko-ohjelmilla.

Ohjaajan työnkuvaan kuuluu yksikössämme kaikkien asukkaidemme hoito- ja ohjaus kokonaisvaltaisesti. Vastuu toimenkuvassa painottuu oman tiimisi toiminnan ja arjen struktuurin suunnitteluun ja edistämiseen yhteistyössä muun henkilöstön kanssa, kommunikaatioasioiden kehittämiseen, ohjauksessa käytettävien työvälineiden sekä erilaisten toiminnallisten menetelmien hallintaan, organisointiin ja käyttöön. Toimenkuvan tehtäviin perehdytetään ja tarvittaessa koulutetaan.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK- tutkinto, esimerkiksi sosionomi. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen on esitettävä ennen työsuhteen alkua.

Hakemukset ensisijaisesti sähköisenä Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitteeseen: Palomäentie 2, 20660 Littoinen. Kuoreen merkintä hakuavain 280007 / Palomäen asumisyksikkö.

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/palomaki.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ma-pe klo 8-16: palveluesimies Heidi Eloranta, 040 180 5683, heidi.eloranta@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Palomäki asy

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Palomäentie 2 b ja c, 20660 Littoinen

Rekommenderade jobb