Skip to main content
test
Ohjaajat, Oravin palvelukoti, Mikkeli - Vaalijalan kuntayhtymä

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Haemme Oravin palvelukotiin Mikkeliin 6.10.2022 klo 15.00 mennessä

2 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Oravin palvelukoti Mikkelin Tupalan kaupunginosassa tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille. Oravi on 15 aikuisen henkilön koti, jossa tuetaan yksilöllisesti heidän kuntoutumistaan, itsemääräämisoikeuden toteutumista sekä oman elämän hallintaa ja hyvinvointia. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä tarvittaessa erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Ohjaajat tekevät työtä tarvittaessa myös Siekkilän palvelukodissa.

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto.

Katsomme eduksi kokemuksen erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden hoito- ja ohjaustyöstä. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Vaalijalassa toimii oma koulutuskeskus Myötätuuli, joka tarjoaa monipuolista lisäkoulutusta työntekijöille. Tarjoamme mahdollisuuden työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen (esim. kommunikaatiomenetelmät, AVEKKI-toimintatapamalli, autismiosaaminen, ohjaus- ja hoitotyön menetelmät). Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi Epassin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Vaalijalassa on käytössä uusille työntekijöille rekrytointipalkkio.
Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 a §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista.

Vaalijalan toiminta siirtyy 1.1.2023 alkaen hyvinvointialueen toiminnaksi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Oravin 2 ohjaaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Oravin palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 20.9.2022

Avopalvelujen palvelupäällikkö

Heli Malkki

Lisätietoja

https://www.vaalijala.fi/
https://www.vaalijala.fi/oravi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kysy palkkauksesta ja lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Piia Lappalainen puh. 044 3899 683 tai piia.lappalainen@vaalijala.fi

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä, Asumispalvelut, Oravin palvelukoti, Mikkeli

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Oravinkatu 7, 50170 Mikkeli

Rekommenderade jobb