Kangasalan kaupungin kehitysvammahuollon asumispalveluyksikössä on haettavana 31.8.2021 klo 15 saakka

OHJAAJIEN ERIPITUISIA SIJAISUUKSIA

Etsimme ammattitaitoisia sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin kehitysvammahuollon asumispalveluihin Juhanankartanoon

Juhanankartano on 15-paikkainen ympärivuorokautinen asumispalveluyksikkö. Asukkaat ovat monivammaisia, paljon tukea ja apua päivittäistoimissa tarvitsevia henkilöitä.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on kehitysvammatyöhön soveltuva sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 ja asetuksen 153/2016 mukainen kelpoisuus tai muu sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Alan opiskelijat, joilla on suoritettuna lääkehoidon osio, voivat hakea sijaisuuksiin. Myös muut alasta kiinnostuneet ja/tai alan kokemusta omaavat hakijat huomioidaan haussa.

Soveltuvan tutkinnon lisäksi arvostamme kehitysvamma-alan erityistietojen, erilaisten asiakastyön menetelmien ja kommunikaatiotaitojen (esim. selkokieli, viittomat, kuvat, esineet) soveltavaa osaamista, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, lääkeosaamista, apuvälineosaamista, hygieniaosaamista sekä kirjallisia dokumentointitaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävien työaikana on jaksotyöaika. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja Teea Salonen p. 050 371 6410, arkisin klo 10-14.

Kangasalan kaupunki / sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Finnentie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs