test
Ohjaajien eripituisia sijaisuuksia - Kangasalan kunta

Kangasalan kaupungin kehitysvammahuollon asumispalveluyksiköissä on haettavana OHJAAJIEN ERIPITUISIA SIJAISUUKSIA.

Etsimme ammattitaitoisia sijaisia eripituisiin sijaisuuksiin kehitysvammahuollon asumispalveluihin.

Juhanankartano on 15-paikkainen ympärivuorokautinen asumispalveluyksikkö. Asukkaat ovat monivammaisia, paljon tukea ja apua päivittäistoimissa tarvitsevia henkilöitä. Kaarinankodit tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumispalvelua Hannuntyttäressä ja ohjattua asumispalvelua ryhmäkoti Maununtyttäressä. Kuussalongissa järjestetään sekä autettua että ohjattua asumispalvelua osana tavallista kerrostaloasumista.

Kelpoisuusvaatimuksena ohjaajan tehtävään on kehitysvammatyöhön soveltuva sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 ja asetuksen 153/2016 mukainen kelpoisuus tai muu sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Alan opiskelijat, joilla on suoritettuna lääkehoidon osio, voivat hakea sijaisuuksiin. Myös muut alasta kiinnostuneet ja/tai alan kokemusta omaavat hakijat huomioidaan haussa.

Soveltuvan tutkinnon lisäksi arvostamme kehitysvamma-alan erityistietojen, erilaisten asiakastyön menetelmien ja kommunikaatiotaitojen (esim. selkokieli, viittomat, kuvat, esineet) soveltavaa osaamista, vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, lääkeosaamista, apuvälineosaamista, hygieniaosaamista sekä kirjallisia dokumentointitaitoja.

Palkkaus määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävien työaikana on jaksotyöaika, työ on kolmivuorotyötä. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaavat ohjaajat Teea Salonen (Juhanankartano, Kuussalonki) p. 050 371 6410, Teija Järvinen (Kaarinankodit) p. 040 133 6295 arkisin klo 10-14.

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki / sosiaali- ja terveyskeskus

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.


Osoite: Finnentie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb