Ohjattu liikunta, tuntiopettaja sijainen - Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia

Haemme sijaisia Omnian Espoon työväenopiston liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin kurssien tunneille. Sijaishaku koskee laajaa valikoimaa erilaisia ohjatun liikunnan tunteja. Työsuhteen kesto vaihtelee ja sijaistarve voi ilmaantua lyhyellä varoitusajalla. Opetusta on pääasiassa arki-iltoina, mutta jonkin verran myös päivisin ja viikonloppuisin. Tuntiopetuspaikat sijaitsevat eri puolilla Espoota.

Tuntiopettajan sijaisena toimiminen edellyttää koulutusta, osaamista ja kokemusta aineissa, joihin sijaista haetaan. Tuntiopettajan tärkeitä ominaisuuksia ovat kyky opettaa ja ohjata erilaisia ihmisiä samassa ryhmässä, järjestelmällisyys, suunnitelmallisuus, avoin suhtautuminen asiakkaan toiveisiin ja palautteeseen.

Palkka määräytyy OVTES:in Liite F, Kansalaisopistojen tuntiopettajien tuntipalkan mukaan. Opettajan pedagogisista opinnoista (35 ov tai vastaavat) tai aikuiskasvatuksen perusopinnoista maksamme korotettua tuntipalkkaa. Maksamme matkakorvausta julkisen liikenteen mukaan niiltä osin kuin matkaa opetuspaikkaan kertyy yli 6 km suuntaansa kotoa käsin.

HUOM! Täytä hakemuksen lisätietokenttään lajit, joita voit ohjata. Työkokemuksesta meitä kiinnostaa erityisesti liikunta-alan työkokemus.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutusvastaava Saana Karlsson p. 050 428 9361

Työväenopisto
Osoite: Itätuulentie 1, 02100 Espoo

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian koulutusten paletti on yksi maan laajimmista. Tarjoamme elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa, nuorten työpajatoiminnassa, lukio-opinnoissa ja vapaassa sivistystyössä. Tarjoamme myös monipuolisia yrityspalveluita.

Ammatillisen koulutukseen osallistuu vuosittain yli 10 000 oppijaa, oppisopimuksen kautta ammatin hankkii yli 2700 henkilöä, aikuislukiossa opiskelee reilu 2000 opiskelijaa, vapaan sivistystyön kursseilla elämäänsä rikastuttaa vuosittain yli 40 000 opiskelijaa ja yli 200 nuorta löytää suunnan elämälleen nuorten työpajoilla. Kaiken tämän mahdollistaa lähes 900 omnialaista osaajaa.

Omnia on savuton työpaikka.