Oikomishoidon erikoishammaslääkäri

Ansök senast  31.7.2024 23:59

Tule oikomishoidon erikoishammaslääkäriksi Pirkanmaan hyvinvointialueelle!

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä.

Etsimme nyt osaajia Pirkanmaan eri oikomishoitoa tarjoaviin yksikköihin - räätälöimme sijoitusta tarvittaessa hakijan toiveesta!

Tarjoamme potilaillemme kustannusvaikuttavaa hoitoa uusimpia oikomishoidon tekniikoita käyttäen. Toimimme vahvassa yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa erikoistuvien hammaslääkäreiden kouluttajina. Lähitulevaisuuden visiona on oikomishoidon oman osaamiskeskuksen perustaminen, jota pääset halutessasi suunnittelemaan!

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla
- ammattitaitoisen, erikoisalan osaajista koostuvan työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston
- mahdollisuuden kehittää osaamistasi huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi
- ison organisaation hyvät työkäytännöt ja edut kuten vuosittaisen Epassi-
edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Kollegojen konsultaatiomahdollisuudet (myös muiden erikoisalojen erikoishammaslääkäreiden ja erikoissairaanhoidon kanssa) ovat uudella hyvinvointialueella hyvät. Kliinistä työtä helpottavat myös ammattitaitoinen hoitohenkilöstö sekä asianmukainen välineistö.

Kelpoisuusvaatimus toimeen on erikoishammaslääkärin laillistus oikomishoidon erikoisalalta. Arvostamme joustavuutta, positiivista ja aktiivista työotetta, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Haussa huomioidaan myös oikomishoitoihin erikoistuvat hammaslääkärit (opintojen loppuvaihe) sekä osa-aikaisen työn hakijat.

Työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Koeaika tehtävässä on 6 kuukautta ja aloitus sopimuksen mukaan. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen selvitys.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi kuntarekryn kautta. Jos jokin jäi vielä mietityttämään voit kysyä lisätietoja alla olevalta yhteyshenkilöltä.

Tervetuloa Pirkanmaan hyvinvointialueen ammattilaisten joukkoon!

Kontaktuppgifter

Vastuualuejohtaja Nina Piililä p. 040 767 7090, heinäkuun ajan: 044 577 5652, nina.piilila@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista: rekrytointi@pirha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare