Oikomishoidon erikoishammaslääkäri

Haettavana oikomishoidon erikoishammaslääkärin virka.

Rauman suun terveydenhuollon oikomistiimiin kuuluvat oikomishoidon ylihammaslääkäri, oikomishoidon erikoishammaslääkäri, kaksi apuoikojaa sekä oikomishoitoon perehtynyttä hoitohenkilökuntaa.

Potilastietojärjestelmänä on Lifecare.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu hammaslääkäri sekä erikoishammaslääkärin oikeudet virkaan soveltuvalla hammaslääketieteen alalla. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy 6 kk:n koeaika.

Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan, muut ehdot lääkärisopimuksen mukaan. Palkkauksessa huomioidaan lisäksi työn vaativuus sekä hakijan pätevyys.

Työ on koko- tai osa-aikatyötä toiveesi mukaan ja viikkotuntimäärä on joustavasti sovittavissa.

Tehtävää haetaan 25.1.2021 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.rauma.fi/rekry. Tarvittaessa hakemuksen voi lähettää kirjallisena osoitteeseen: Rauman sosiaali- ja terveysvirasto, PL 283, 26101 Rauma.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat vastaava ylihammaslääkäri Kati Isotupa, puh. 040 180 9873 tai sähköpostilla kati.isotupa@rauma.fi sekä oikomishoidon ylihammaslääkäri Jukka Isotupa sähköpostilla jukka.isotupa@rauma.fi

Rauma, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: Steniuksenkatu 2, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista reilut 1000 työskentelee sosiaali- ja terveystoimialalla. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.