Skip to main content
test
Omaishoidon ohjaaja, 2 virkaa - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Ohjaajan tehtäviin kuuluu yli 18-vuotiaiden omaishoidon tuen hakemusten käsittely ja päättäminen. Työ sisältää kotikäyntejä, asiakastapaamisia, verkostotyötä sekä omaishoitoperheiden ohjausta ja neuvontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus.

Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48a §:n mukainen suoja.

Eduksi luetaan hyvät tietotekniset taidot ja Pegasos - asiakastietojärjestelmän sekä RAI toimintakykymittarin käytön osaaminen. Mahdollisuus käyttää autoa on suositeltavaa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nina Hanhilampi, p. 040 187 9113, nina.hanhilampi@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Omaishoidon tuki

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti. Tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kärsämäentie 11, 20360 Turku

Rekommenderade jobb