test
Omavalmentaja - Borgå stad

Porvoo kuuluu valtakunnalliseen työllisyyden kuntakokeiluun, joka käynnistyi maaliskuussa 2021. Kokeilun tavoitteena on kehittää uusia toimintatapoja työttömänä olevien työnhakijoiden työllistymisen edistämiseksi.

Porvoon kaupungin työllisyyden kuntakokeilu etsii palvelukseensa omavalmentajaa määräaikaiseen virkaan, työ alkaa mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Työllisyyden kuntakokeilu päättyy 30.6.2023.

Omavalmentajana tuet asiakkaitasi työllistymään ja arvioit yhdessä asiakkaan kanssa palvelutarpeita. Asiakastyön lisäksi työtehtävät sisältävät verkostoyhteistyötä ja työllistymistä edistävien palvelujen kehittämistä.

Omavalmentajan tehtävä tarjoaa sekä haasteita että mahdollisuuden vaikuttaa itse työn sisältöön. Arvostamme kokemusta työllisyydenhoidosta, asiakaspalvelusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työ vaatii oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Pääset kehittämään muun muassa yritysten kanssa tehtävää yhteistyötä. Painopiste on kuitenkin asiakastyössä, joten odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä. Työtä tehdään tavoitteellisesti asiakkaita kunnioittavalla ja valmentavalla työotteella.

Työaika on toimistotyöaika (36h 15min/viikko). Palkkaus KVTES mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa alempaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta sekä valmiutta suoriutua asiakaspalvelutehtävistä suomen ja ruotsin kielellä.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan kuluessa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.12.2021 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa hankepäällikkö Anne Wetterstrand, anne.wetterstrand@porvoo.fi , puh. 050 366 0125

Lisätietoja

Kaupunkikehitys, kuntakokeilu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb