Skip to main content
test
Omavalmentaja - Hangö stad

Hangon kaupunki hakee omavalmentajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.7.2022-30.6.2023 Raaseporin ja Hangon työllisyyden kuntakokeiluun.

Omavalmentajan työtehtäviin kuuluu työnhakijan palvelutarpeen kartoittaminen ja työllistymissuunnitelman laatiminen sekä sellaisten palvelujen tarjoaminen, joita työnhakija oman tilanteensa mukaisesti tarvitsee.

Omavalmentaja palvelee myös työllistymistä edistävän monialaisen yhteispalvelun eli TYP-palvelun piirissä olevia asiakkaita. TYP on työvoimaviranomaisen, kunnan ja Kelan yhteinen toimintamalli jossa yhdessä asiakkaan kanssa arvioidaan, suunnitellaan ja vastataan prosessivastuullisesti asiakkaan työllistymisprosessin etenemisestä. Tämän pohjalta omavalmentaja laatii asiakkaalle monialaisen työllistymissuunnitelman.

Virkaan kuuluu viranomaistyötä ja päätöksentekoa, mikä edellyttää lakien soveltamista sekä kykyä omaksua tietoja ja itse aktiivisesti hakea tietoja.

Omavalmentaja on aktiivisesti yhteydessä työnhakijoihin ja tekee aikavarauksia paikan päällä toimitiloissa, mutta myös etänä puhelimitse sekä muiden viestintäkanavien kautta.

Työ on itsenäistä ja edellyttää oma-aloitteisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävä vaatii oman auton käyttömahdollisuutta. Ensisijainen työpiste sijaitsee Hangossa.

Edellytämme hakijoilta ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto sekä hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työnantajan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alettua. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Virkaan haetaan viimeistään 3.8.2022 klo 16.00 mennessä Kuntarekry.fi-sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työllisyyspalveluiden päällikkö Stefan Fri, puh. 019 289 2288, stefan.fri@raasepori.fi
Asiakaspalveluvastaava Ann-Christine Sundström, 019 289 2234, ann-christine.sundstrom@raseborg.fi

Lisätietoja

Hangon kaupunki, Keskushallinto , Centralförvaltningen

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Hanko on savuton kunta.


Osoite: Bulevardi 6, 10900 Hanko
Hangon kaupunki - Rökfri arbetsplats Hangon kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb