Skip to main content
test

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att förnya tjänsterna fördomsfritt tillsammans med invånare i olika åldrar. Vi satsar på arbetets kvalitet och personalutveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

Vi söker en omsorgsassistent till Johanna-hemmet till ordinarie arbetsavtalsförhållande från 6.10.2022 eller enligt överenskommelse.

Omsorgsassistenten arbetar med assisterande uppgifter för att stärka äldre personers förmåga att klara av normala funktioner i det dagliga livet, såsom till exempel att assistera klienter vid bespisning, påklädning och att röra på sig. Din arbetsbeskrivning omfattar också att se till de boendes klädtvätt.

Omsorgsassistenterna arbetar varken med uppgifter som har att göra med läkemedelsbehandling eller med självständigt vårdarbete, som kräver utbildning i hälsovårdssektorn. Arbetet utförs i två skift. Vårt arbete utgår från att människor bemöts genuint och vårt rehabiliterande arbetsgrepp bygger på etiska värden.

Du ska ha en utbildning som omsorgsassistent eller sturerar branschen. Du ska även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska. Arbetserfarenhet av vård- och hemtjänstuppgifter räknas dig till godo. Vi förväntar oss att du har samarbetsförmåga och en god attityd till att betjäna klienter samt att du är pålitlig och villig att lära dig nytt. Arbetet kräver också flexibilitet, aktivt arbetsgrepp och förmåga att arbeta med klienterna och samtidigt respektera deras självbestämmanderätt.

Lönen fastställs enligt det SH-avtalet. Uppgiftsspecifika lönen är 2045,52 €/mån. Arbetstiden 38,15 h/vecka.

Den som väljs ska visa upp ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är sex (6) månader.

Skicka din ansökan senast den 29.9.2022 kl. 12 via länken Sök nu!

Tilläggsinformation ger handledare för serviceboendet Katarina Karlsson tln 040 5289 570.

Läs mer

http://www.borga.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger handledare för serviceboendet Katarina Karlsson tln 040 5289 570

Lär dig mer om oss

Johanna-hemmet

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag. Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer. Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb