Omvårdnadsledare till äldreomsorgen - Mariehamns stad

Har du god människosyn och kunskap i omvårdnad är du välkommen till oss! Äldreomsorgen i Mariehamn behöver nu fler omvårdnadsledare, med aktuell placering på Trobergshemmets effektiverade serviceboende, ESB.

VÅR VERKSAMHET
För den som är i behov av äldreomsorg erbjuder staden olika former av hjälp och stöd, både i hemmet och på serviceenheter. Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 180 medarbetare.

Trobergshemmet erbjuder boende i olika former såsom effektiverat serviceboende och institutionsboende. Även korttidsvård, dagverksamhet, färdtjänst och stöd för närståendevård kan erbjudas. Ett effektiverat serviceboende (ESB) innebär att klienten har ett vårdbehov som kräver omsorg dygnet runt. Det finns fem ESB-avdelningar. En för korttidsboende, en för demensboende och tre avdelningar för permanent boende.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla äldreomsorgens boende på olika vårdnivåer. En stor uppgift är att planera, ansvara och leda omvårdnadspersonalen på enheten. Den andra uppgiften är att leda och delta i arbetet kring våra klienter.

Arbetet som omvårdnadsledare är en möjlighet för dig som legitimerad sjukskötare att kombinera vårdarbete med ledarskapsfrågor samt att få vara med och skapa morgondagens äldreomsorg. Vi arbetar evidensbaserat och kvalitetssäkrat.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS
Din formella bakgrund är sjukskötare med registrering i Valvira. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom ledarskap. Som person söker vi dig som känner igen dig i följande:

- Förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar

- Förmedlar informaton tydligt och enkelt

- Trivs med att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö

- Goda kunskaper i det svenska språket

- Van att använda dator som arbetsredskap

VILLKOR
Vi kan erbjuda två personer tillsvidareanställning på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders prövotid. Lön enligt avtal.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Mariehamns stad använder arbetspsykologiska tester som en del av våra metoder för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Anna Dreyer, Föreståndare Trobergshemmet effektiverat serviceboende, 018-531 311 anna.dreyer(at)mariehamn.ax
Under perioden 16 april - 2 maj ställs frågor istället till Vanessa Åkerman: 018-531 310, vanessa.akerman@mariehamn.ax

Lära dig mer om oss

Mariehamns stad, Socialsektorn, Äldreomsorg

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Norragatan 11, 22100 Mariehamn

Suggested jobs