Skip to main content
test
Opas/työnesittelijä, kesätyö, Museopalvelut - Turun kaupunki

Turun museokeskus tarjoaa kesätöitä erilaisissa yleisötyötehtävissä. Näitä ovat oppaan ja työnesittäjän tehtävät. Työpisteinä ovat museokeskuksen eri toimipaikat. Työt ajoittuvat pääosin 2.5. - 29.9.2023 väliseen aikaan sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksia ei ole määritelty. Tehtäviin haetaan esim. museoaineiden, matkailu- ja käsityöalojen tai pedagogisen alan opiskelijoita tai henkilöitä, joilla on alan työkokemusta.

Eduksi luetaan monipuolinen kielitaito, sekä aktiivinen yleisötyö- ja asiakaspalveluote.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/museo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

intendentti Mika Väyrynen, mika.vayrynen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Vapaa-aika -palvelukokonaisuus, Museopalvelut, Näyttelyt ja pedagogiikka

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb