test
Opettaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin opetuspalvelut hakee määräaikaista opettajaa 1.-2.-luokille ajalle 13.12.2021 - 4.6.2022, sijoituspaikkana Suolahden yhtenäiskoulu.

Suolahden yhtenäiskoulussa on lähes 650 oppilasta ja noin 60 työntekijää. Suuri työyhteisö vaatii koulun työntekijöiltä hyviä ihmissuhdetaitoja, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta sekä joustoa arjen muuttuvissa tilanteissa.

Etsimme henkilöä, jolla on pedagogista osaamista ja näkemystä ja joka on kiinnostunut yhteistyössä muiden kanssa kehittämään koulun opetusta. Arvostamme erityispedagogista osaamista, organisointikykyä, kokemusta samanaikaisopettajuuden eri muodoista ja tiimiopettajuudesta sekä kykyä hahmottaa tulevaisuuden tarpeet.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut toteutetaan viikolla 49. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suolahden yhtenäiskoulun rehtori Mika Lehtonen, puh. 020 632 3135, mika.lehtonen(at)aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Lisätietoja

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Opetuspalvelut

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/


Osoite: 44100, 44100 äänekoski

Rekommenderade jobb