Skip to main content
test

Tulet toimimaan Yhteisten tutkinnon osien opettajana Viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen tutkinnonosassa ja vastuullasi on äidinkielen ja suomi toisena kielenä osa-alueiden opettaminen.
Edellytämme sinulta näkemystä ammatillisen koulutuksen reformin mukaisesta opetuksesta. Työssäsi osaat huomioida opiskelijan aiemman osaamisen ja ohjaat opiskelijaa etenemään opinnoissaan yksilöllisesti ja joustavasti.

Edellytämme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Odotamme, että innostut päästessäsi kehittämään opiskelijoita osallistavia opetusmenetelmiä. Arvostamme kykyä integroida yhteisiä ja ammatillisia tutkinnon osia ja toimia joustavasti erilaisissa oppimisympäristöissä. Työssä menestyminen edellyttää sinulta ennakkoluulotonta asennetta pedagogisille kokeiluille, tiimityötaitoja ja oppiainerajat ylittävää laaja-alaista näkemystä oppimisesta.

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aito halu ohjata opiskelijoita ja kykenet työskentelemään asiakaslähtöisesti opiskelijan tarpeet huomioiden.

Kelpoisuusehtona tehtävään on
Ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät vähintään 120 opintopisteen tai 55 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot yhdessä opetettavassa osa-alueessa ja vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot muissa opetettavissa osa-alueissa tai suoritettu diplompi-insinöörin tutkinto soveltuvassa koulutusohjelmassa sekä
vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot suoritettuna.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu). Työterveyshuollon hoitaa Suomen Terveystalo Oy.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäällikkö Maarit Honkanen, p. 040 126 7209, iltapäivisin klo 14-16

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Upseerinkatu 11, 02600 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb