Omnia hakee opettajaa autoalalle vakinaiseen palvelussuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Tehtäviin kuuluu autotekniikan teorian sekä käytännön opetus. Tehtävään voi myös sisältyä projektityötä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (autoalan AMK-Insinööri tai DI-insinööri) sekä pedagogista pätevyyttä. Autoalan erikoisammattitutkinnon suorittaneet ja autoteknikot otetaan huomioon kelpoisina hakijoina.

Lisäksi edellytämme vähintään 5 vuoden autokorjaamolla hankittua työkokemusta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten oppijoiden kanssa.

Eduksi luetaan autosähkö- ja polttoainelaitteiden osaaminen sekä kokemus ammatinopettajana toimimisesta.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Tehtävässä sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Kenneth Nordström kenneth.nordstrom@omnia.fi p. 050 389 4105

Koulutus- ja opiskelijapalvelut
Osoite: Martinsillantie 10, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.

Suggested jobs