Opettaja, maarakennusala

Opettajan tehtäviin kuuluu rakennusalan maarakennuskoneenkuljetuksen osaamisalan opiskelijoiden opetus ja ohjaus oppilaitoksessa sekä asiakkaiden toimintaympäristössä. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja arviointi ovat myös keskeisiä työtehtäviäsi. Lisäksi suunnittelet koulutuksia ja uusien toimintamallien kehittämisiä yhteistyössä tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan tutkintoa, vahvaa käytännön osaamista, itsenäistä työotetta ja taitoa toimia ohjaustehtävissä sekä hyvää yhteistyökykyä.
Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista on tarkemmin luettavissa asetuksessa 986/1998 sekä asetusmuutoksissa 1150/2017 ja 431/2018.

Arvostamme aitoa kiinnostusta ammatilliseen koulutukseen ja halua ohjata nuoria sekä aikuisia saavuttamaan tutkinnolle asetetut tavoitteet. Käytännön osaamisessa arvostamme mittausosaamista, erityisesti koneohjauksessa (3D). Myös murskaus- ja seulontaprosessien tuntemus luetaan eduksi.
Katsomme eduksi myös taidot toimia itsenäisesti digitaalisissa toimintaympäristöissä sekä erilaisissa yritys- ja muissa yhteistyöverkostoissa.

Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä käytetään 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Tiimiesimies Kirsi Tuominen puh 040 1744 551 kirsi.tuominen@keuda.fi
Koulutusjohtaja Outi Tuomivaara puh 040 1745 575, outi.tuomivaara@keuda.fi

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut
Osoite: Paroninkuja 20, 04920 Saarentaus

Keuda toteuttaa opiskelijoille ja työelämälle yksilöllisiä vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluja 11 toimipisteessä Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa, Tuusulassa ja Helsingissä. Keudassa opiskelee yli 10 000 tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijaa vuosittain ja meitä keudalaisia on 650. Vastuullisia, aktiivisia ja uniikkeja tekoja joka päivä!