Omnia hakee opettajaa media-alalle määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 2.8.2021 - 31.12.2022.

Haemme media-alan opettajaa, jonka vahvuuksiin kuuluvat videotuotannot ja liikegrafiikan teko erilaisin työvälinein. Lisäksi tulee osata kuvankäsittelyä, vektorigraafiikan tekoa sekä sosiaalisen median markkinointia.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävä edellyttää osaamista seuraavista ohjelmistoista, After Effects, Photoshop, Illustrator
ja Premiere sekä valokuva- ja videokameroiden käytöstä.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät tuntiopettajan palvelussuhteen ehtojen mukaisesti.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hannu Riihimäki, hannu.riihimaki@omnia.fi, p. 040 126 7588

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kirkkokatu 16 B, 02770 Espoo

Rekommenderade jobb