Skip to main content
test

Omnia hakee media-alan opettajaa ajalle 15.8.2022 - 23.6.2023.

Opetettavana alana on media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinnon tutkintonimikkeen oppimistavoitteiden mukaiset sisällöt, työelämässä oppimisen ohjaus ja arviointi sekä te-koulutukset. Työ on sekä päivä- että iltatyötä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa alan korkeakoulututkintoa ja vahvaa osaamista alan ohjelmistoista Adobe InDesign, Premiere, After Effects, Lightroom ja Photoshop. Tehtävään valittavalta edellytetään vahvaa ammatillisen koulutuksen pedagogista osaamista ja kokemusta seuraavien kurssien opettamisesta: dokumentaarinen valokuvaus, studiovalokuvaus, värinhallinta, taittaminen ja videotuotanto.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Eduksi katsotaan kaikki muu ao. tutkintoon liittyvä osaaminen, esim. striimaus, DaVinci Resolve -ohjeman ja Wordpress-julkaisualustan käyttö. Lisäksi eduksi katsotaan opiskelijoiden ohjaamisosaaminen, oppilaitosjärjestelmien hallinta ja työskentely työvoimakoulutusten parissa.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.


Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu).


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

koulutuspäälikkö Mauri Laine, puh. 040 126 4866, 4.5. klo 09:00-12:00

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Kirkkokatu 16 B, 02770 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb