Skip to main content
test
Opettaja, merenkulkuala (laivasähkö), Rauma - Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Oletko sinä etsimämme merenkulkualan ammattilainen? Haemme nyt osaavaan joukkoomme opettajaa (laivasähkö). Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Työskentely tapahtuu Rauman kampuksellamme Suojantiellä.

Tehtävään kuuluu koulutusohjelman ammatillisten tutkinnon osien opetustehtävät sekä teoriassa että käytännössä. Opetettavia sisältöjä:
- Sähkötekniikan ja kunnossapidon perustyöt
- Sähkökoneiden ja -laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt
- Laiva-automaation huolto- ja kunnossapitotyöt

Arvostamme erityisesti alan käytännön taitojen osaamista.

Voit olla etsimämme ammattilainen, jos sinulla on
- soveltuva koulutus (sähköinsinööri)
- vähintään laivasähköasentajan pätevyys
- kattava tuntemus eri aluksista
- aikaisempaa työkokemusta alalta vähintään kolme vuotta

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena enintään vuodeksi. Jos opettajan kelpoisuudesta puuttuu vain opettajan pedagogiset opinnot ja henkilö on jo hyväksytty opiskelemaan ao. opintoja, voidaan hänet ottaa tehtävään 1-3 vuoden määräajaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn, asiantuntevan työyhteisön sekä modernit oppimisympäristöt. Organisaation tavoitteet saavutetaan yhdessä, siksi pidämme henkilöstöstämme huolen tarjoamalla ePassiFlex-sovelluksen, Wirike-henkilöstökerhon aktiviteetit, laajat työterveyspalvelut ja mahdolliseen etätyöhön lisäturvana vakuutuksen tapaturmien varalle.

Meille turvallinen työ- ja oppimisympäristö on tärkeä. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti. Edellytämme myös todistuksen huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti. Huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua koeaikana.

Noudatamme palkkauksessa ja työehdoissa AVAINOTES (liite 10) työehtosopimusta.
Tehtävässä on 6kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.winnova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toivonen Kari, kari.toivonen@winnova.fi

Lisätietoja

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Tekniikan alat, Logistiikka

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.

WinNovalla on toimipisteitä Raumalla, Laitilassa, Porissa ja Ulvilassa. Organisaatio työllistää yli 600 työntekijää Satakunnan alueella. WinNovan arvot, yhteistyö, kehittäminen, turvallisuus, ihmisläheisyys ja pavelu muodostavat winnovalaisen kulttuurin perustan ja menestyksen kulmakivet.


Osoite: Suojantie 2, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb