Opettaja, pieneläimet (koirat)

Ruukin maaseutuopisto hakee opettajaa pieneläinopetukseen (koiraopinnot) 1.11.2020-31.7.2021 väliselle ajalle. Tehtävään kuuluu koirien hoitamisen, hyvinvoinnista huolehtimisen ja kouluttamisen opettaminen sekä vastuuopettajan tehtävät maatalousalan perustutkinnon opiskelijoille. Kokemus opetuksesta katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään vankkaa perehtyneisyyttä koirista ja niiden kouluttamisesta sekä hyvää yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Opettajan kelpoisuusvaatimukset asetuksen 986/1998 ja asetusmuutoksen 811/2018 mukaiset. Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä ja lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tiedusteluihin vastaa luonnonvara-alan toimialapäällikkö Riikka Pajuvesa-Korkala p. 040-8343404

Tutustu työnantajaan

Riikka Pajuvesa-Korkala p. 040-8343404

Koulutuskeskus Brahe, Ruukin maaseutuopisto
Osoite: Sammalkankaantie 280, 92400 Ruukki

Raahen koulutuskuntayhtymä/Koulutuskeskus Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia tekniikan, palveluiden, luovien alojen ja luonnonvara-alojen toimialoilla. Asiakkaat ovat toimintamme ydin ja meillä panostetaan yksilöllisiin opintopolkuihin, tiimi- ja yhteisopettajuuteen sekä monimuotoisiin oppimisympäristöihin. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja suunnittelemme koulutustarjontamme läheisessä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Kansainvälisyys on tärkeä osa Raahen koulutuskuntayhtymän toimintaa. Meillä pääset osaksi kansainvälistä yhteistyötä. Panostamme sekä opiskelijoiden että henkilöstön kv-osaamiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kansainväliseen oppilaitosyhteistyöhön. Tule meille, meillä osataan!