Skip to main content
test

Omnia hakee ruokatuotannon opettajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen 8.8.2022 alkaen.

Tehtävään kuuluu Ravintola- ja cateringalan eri tutkinnoissa (PT, AT, EAT) opettaminen ja ohjaaminen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. restonomi AMK), pedagoginen kelpoisuus ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä lähinnä vastaavista tehtävistä.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Tehtävässä edellytetään kokemusta vieraskielisten opiskelijoiden opettamisesta ja ohjaamisesta sekä kokemusta TE-koulutuksista. Lisäksi edellytetään hygieniapassia.

Eduksi luetaan englanninkielinen opetuskokemus.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Omnian opettajana voit aina kehittää omaa työtäsi. Opettajuuteen ensi kertaa astuville tarjoamme pedapolun, jolla voit vahvistaa opetus- ja ohjaustaitojasi.

Omnia panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tarjoamalla monenlaisia liikuntamahdollisuuksia, mm. omien kuntosalien käyttö ja uintimahdollisuus Espoon uimahalleissa. Lisäksi Omniassa on käytössä ePassi (liikunta,- kulttuuri,- hyvinvointi- ja työmatkaetu).

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Päivi Rouhiainen (paivi.rouhiainen@omnia.fi). Puh. 046 851 5089. Soittoaika ma 9.5 klo 10-11.

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Lakelankatu 1, 02770 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb