Skip to main content
test

Omnia hakee suomi toisena kielenä opettajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 8.8.2022 - 7.10.2022.

Tehtävänä on toimia ammatillisessa suomi toisena kielenä tuessa ja ohjauksessa sekä osallistua myös suomen kielen testaukseen ja siihen liittyvään arviointiin. Tehdä yhteistyötä moniammatillisten arkitiimien ja verkostojen kanssa.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Kelpoisina huomioidaan henkilöt, joilla on suoritettuna ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät vähintään 120 opintopisteen tai 55 opintoviikon laajuiset tai niitä vastaavat opinnot suomen kielessä sekä vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset opettajan pedagogiset opinnot.

Pyydämme sinua esittämään työhakemuksessasi, onko sinulla vähintään 120 opintopisteen tai 55 opintoviikon laajuisia opintoja suomen kielessä.

Työpisteenä on Upseerinkatu 11 , Espoo. Toimipiste voi vaihdella tarpeen mukaan


Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Sari Rautiainen puh. 040 126 4879

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Upseerinkatu 11, 02600 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb