Skip to main content
test
Opettajan eripituisia sijaisuuksia - Kristinestad

Kristiinankaupunki

julistaa haettavaksi
Opettajan eripituisia sijaisuuksia 15.8.2022 - 3.6.2023 välisenä aikana

Haemme joukkoomme opettajia sekä alakouluun että yläkouluun eripituisiin sijaisuuksiin. Hyvät suomen kielen taidot vaaditaan. Tehtävään kuuluu toimia opettajana eri luokkatasoilla. Kutsu työhön voi tulla nopeallakin aikataululla, joten ilmoittaudu työnhakijaksi. Tarvitsemme apuasi.
Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta tiimityöskentelystä sekä kykyä työskennellä erilaisten oppilaiden kanssa. Arvostamme kokemusta erityisoppilaiden ohjauksesta ja erityisopetuksen opinnot katsotaan eduksi.
Palkkausehdot OVTES:n mukaan.
Hakemuksiin tulee liittää CV ja kelpoisuustodistusten jäljennökset. Hakemukset lähetetään sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan myös muut huomioida. Ilmoita hakemuksessa kiinnostuksestasi ilmoittautua työnhakijaksi alakouluun tai yläkouluun, tai kiinnostaako sinua molemmat.

Odotamme hakemustasi, tervetuloa meille töihin!


Hakuaika päättyy 3.6.2022 kello 16.00.

Tiedustelut:
Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733

Kristiinankaupungissa 8.8.2022
Sivistysjohtaja

Lisätietoja

http://www.kristiinankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sivistysjohtaja Maarit Söderlund 040-5565733

Lisätietoja

Koulutuksen palvalualue

Kristiinankaupunki on turvallinen, viihtyisä ja monikielinen asuin- ja työskentelypaikkakunta, jossa yhdistyvät merellinen luonto, elävä maaseutu ja monipuoliset vapaa-ajan harrastemahdollisuudet. Kristiinankaupunki antaa puitteet laadukkaaseen asumiseen ja elämiseen. Kristiinankaupunki on Suomen ainoa Cittaslow-kaupunki.

Kristiinankaupungin kaupungilla työskentelee 480 eri alojen ammattilaista, jotka haluavat kehittää kaupungin palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti eteenpäin. Kristiinankaupunki työnantajana panostaa mm. henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Henkilöstöstä 48 % työskentelee hoitoalalla, 36 % sivistyspuolella, 12 % teknisellä sektorilla ja 4 % yleishallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen ja hallintokieli on ruotsi. Kristiinankaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutoimisto, Lapväärtintie 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristiinankaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb