Opettajan sijaisuudet - Fredrikshamns stad

Opettajan sijaisuudet - Fredrikshamns stad

Haminan peruskouluissa ja lukiossa on tarjolla lyhytaikaisia opettajan (mm. luokanopettajan, eri aineiden aineenopettajan, erityisopettajan) sijaisuuksia. Sijaiseksi hakevalta edellytämme 18 vuoden ikää. Toivomme alan koulutusta/opiskelupaikkaa, ylioppilastutkintoa tai kokemusta, sekä soveltuvuutta opetusalan tehtävissä työskentelyyn.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus alla olevan (hae työpaikkaa) linkin kautta.

Tullessasi haastatteluun ota mukaan henkilötodistus, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Jos olet opiskelija, ota mukaasi viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Hakijan on esitettävä myös lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote.

Mikäli teet jo meille sijaisuuksia Kuntarekry-järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, niin tietosi löytyvät järjestelmästä.

Läs mer

https://www.hamina.fi/
https://www.hamina.fi/varhaiskasvatus-koulutus/perusopetus-ja-lukio/

Kunkin oppilaitoksen rehtorin tai koulunjohtajan yhteystiedot löytyvät kaupungin www-sivuilta:
https://www.hamina.fi/varhaiskasvatus-koulutus/perusopetus-ja-lukio/

Haminan kaupunki, Hyvinvointipalvelut
Adress: Puistokatu 2 (Kaupungintalo), 49400 Hamina

Hamina on viehättävä, noin 20 500 asukkaan pikkukaupunki Kaakkois-Suomessa, Suomenlahden rannalla. Haminassa on hyvät asuinalueet, monipuolinen elinkeinorakenne ja kaikki palvelut lähellä. Haminan vaikuttava vanha kaupunki linnoitusvalleineen, meri ja saaristo sekä ystävällinen, aito ja aktiivinen ilmapiiri tekevät Haminasta ainutlaatuisen ja viihtyisän kaupunkimiljöön.

Mer om arbetsgivaren