Skip to main content
test

Outokummun kaupunki hakee sijaisia perusopetukseen Kummun koululle. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin. Sijaisia tarvitaan luokanopetukseen, aineenopetukseen, erityisopetukseen sekä oppilaiden ohjaamiseen.

Opettajan sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista kelpoisuutta. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat.

Koulunkäynninohjaajan sijaiselta edellytetään ko. ammattitutkintoa, tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai soveltuvaa aiempaa kouluasteista tutkintoa. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös alan opiskelijat tai alalle aikovat.

Sijaisrekisteriin haetaan sähköisellä hakemuksella. Hakemukseen tulee liittää pdf-muodossa tehtävän kannalta keskeiset tutkintotodistukset. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös.

Sinut kutsutaan tarvittaessa haastattelun. Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Lisäksi on esitettävä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta ja se haetaan "opettajien sijaisrekisteriä" varten.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Minna Lemmetyinen 044 755 9267
Apulaisrehtori Mika Norppa 050 347 0787
etunimi.sukunimi@edu.outokummunkaupunki.fi

Lisätietoja

Outokummun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kummun koulu

Outokumpu on vireä pieni teollisuus-, koulutus- ja kulttuurikaupunki Pohjois-Karjalassa noin puolen tunnin ajomatkan päässä Joensuusta ja hieman yli tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta.


Osoite: Koulukatu 6, 83500 Outokumpu
Outokummun kaupunki - Rökfri arbetsplats Outokummun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb