test
Opettajien ja ohjaajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Suonenjoen kaupunki

Tarvitsemme ajoittain sijaisia seuraaviin tehtäviin: luokanopettaja, aineenopettaja ja koulunkäynninohjaaja. Jos olet kiinnostunut sijaisuuksista, jätä meille avoin hakemus.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuus tehtävään määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Kelpoisuus säädetään kelpoisuutena antaa opetusta. Opettajien kelpoisuus selvitetään tehtävien ja opetettavien aineiden mukaisesti. Opiskelijoiden ja muiden ei-kelpoisten hakijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti. Viransijaisiin sovelletaan viran kelpoisuusvaatimuksia sekä viranhaltijalakia.

Lasten kanssa työskenteleviltä edellytetään rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriotteen esittämistä, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintosuoriteote suoritetuista opinnoista.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.suonenjoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhtenäiskoulu, apulaisrehtori Paula Sahlberg, p. 040 7071330
Sammalselän koulu, koulunjohtaja Tuula Pesonen, p. 040 5956642
Iisveden koulu, koulunjohtaja Kaisa Alaluusua, p. 040 5695169
Lempyyn koulu, koulunjohtaja Anna-Mari Tossavainen, p. 044 7581424
Koulutusjohtaja Anne Lahtivirta, 044 4806048

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Koulutoimi

Suonenjoen kaupunki on hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Kuopiota sijaitseva noin 7500 asukkaan maankuulu mansikkakaupunki. Kaupunkimme tarjoaa hyvät ja laadukkaat peruspalvelut sekä hyvät vetovoimatekijät asumiselle ja monipuoliselle elinkeinotoiminnalle.


Osoite: Keskuskatu 3, 77601 Suonenjoki

Rekommenderade jobb