Opettajien lyhyet sijaisuudet

Ranuan kunnan sivistystoimi hakee luokanopettajien ja aineenopettajien sijaisia Kuntarekryn kautta. Sijaisuudet ovat pituudeltaan yhdestä päivästä pariin viikkoon. Pidemmät sijaisuudet laitetaan erilliseen hakuun.

Ranuan kirkonkylällä sijaitsevat Ranuan lukio, yläkoulu (vuosiluokat 6-9) sekä Kirkonkylän koulu (vuosiluokat 1-5). Kunnassamme on myös kyläkoulu Kuhassa, jossa opetusta annetaan vuosiluokille 1-6.

Edellytämme sijaisilta vähintään 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta opetustyöhön. Laskemme eduksi ylioppilastutkinnon, alaan liittyvän koulutuksen sekä aiemman kokemuksen opetusalan tehtävistä.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/. Mikäli teet sijaisuuksia kouluissamme jo tällä hetkellä, käy silti jättämässä hakemuksesi Kuntarekryyn, jotta tietosi löytyvät jatkossa sijaislistaltamme. Voit muokata hakemustasi tai poistaa sen Kuntarekrystä tarvittaessa.

Olemme yhteydessä hakijoihin kulloisenkin tarpeen mukaan. Työn alkaessa ota mukaasi henkilötodistus, alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä viimeisin opintorekisteriote, mikäli olet opiskelija.

Muista pitää hakemuksesi tiedot ajantasalla, ja poista hakemuksesi mikäli et enää ole käytettävissä.

Tutustu työnantajaan

Aku-Petteri Luiro, lukion rehtori / sivistystoimenjohtaja; puh. 040 867 0231; aku-petteri.luiro@edu.ranua.fi
Susanna Tervamäki, yläkoulun rehtori; puh. 0400 695 902; susanna.tervamaki@edu.ranua.fi
Samuli Ahonen, Kirkonkylän koulun rehtori; puh. 040 717 6597; samuli.ahonen@edu.ranua.fi
Jari Romppainen, Kuhan koulunjohtaja; puh. 040 867 0287; jari.romppainen@edu.ranua.fi

Ranuan kunta, Sivistystoimi
Osoite: Aapiskuja 6B, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 310 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.