Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet

Haemme sijaisia Asikkalan kouluihin mahdollisesti täytettäviä lyhytaikaisia sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen.

Pidemmistä sijaisuuksista ja vakinaisesti täytettävistä tehtävistä tehdään erillinen haku.

Opettajilta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä: alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset, lääkärintodistus ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, jos työ kestää vuoden aikana yli kolme kuukautta.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Sivistysjohtaja Juha Leppialho, p. 044 778 0259

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut
Osoite: Asikkala

Luonnonläheinen ja ihmisystävällinen Asikkalan kunta sijaitsee kauniissa maisemissa vesistöjen yhdyskohdassa. Asikkala tarjoaa monipuoliset ja nykyaikaiset palvelut. Kunta on itsenäinen, kehittyvä ja haluttu asuinkunta. Asikkala kuuluu Etelä-Suomen lääniin ja Päijät-Hämeen maakuntaan. Asukkaita on n. 8500. Kunnassa on 3 kyläkoulua Kalkkisissa, Kurhilassa ja Vesivehmaalla. Vääksyssä on yhtenäiskoulu.