Opettajien sijaisuudet

Haemme Pieksämäen kaupungille sijaisia perusopetuksen ja lukion sijaisrekisteriin kesken vuoden täytettäviä sijaisuuksia varten.
Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat päivästä useisiin kuukausiin.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voidaan ottaa myös muun koulutuksen omaava.

Työmääräyksen pituudesta riippuen virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen sijaisuuden alkamista esitettävä työnantajalle henkilöllisyystodistus ja hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Otteen saa oikeusrekisterikeskuksesta ja se haetaan "opettajien sijaisrekisteriä" varten. Pitempiin sijaisuuksiin valitulle asetetaan koeaika.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.pieksamaki.fi
https://peda.net/pieksamaki https://lukio.pieksamaki.fi/web/

Tutustu työnantajaan

Eeva-Maija Väisänen, hallinnonsihteeri, p. 040 640 3066

Pieksämäen kaupunki, Sivistystoimi, Opetustoimi
Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on n. 18 500 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Tervetuloa meille töihin!