Skip to main content
test
Opettajien sijaisuudet lukuvuonna 2023 - 2024 - Vesannon kunta

Opettajien sijaisia tarvitaan pitkin lukuvuotta eri mittaisiin työsuhteisiin. Sijaisen tehtävä voi olla luokanopettajan, eri oppiaineiden aineenopettajan tai erityisopettajan työtä.

Vesannon yhtenäiskoulussa ja lukiossa opiskelee noin 200 lasta ja nuorta. Heistä peruskoululaisia on noin 150 ja lukiolaisia noin 50.

Työskentelemme kesällä 2021 valmistuneessa vielä uudelta puulta tuoksuvassa hirsikoulussa. Oppimisympäristö ja käytössä oleva tekniikka luovat oppimiselle suotuisat olosuhteet.

Olethan kiinnostunut opetusalasta ja valmis työskentelemään eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa. Opettajan koulutus tai alan opinnot tai jokin muu lasten ja nuorten parissa tehtävään työhön valmistava koulutus on eduksi. Hyötyä on toki myös opetusalalla tai muutoin lasten ja nuorten parissa hankitusta työkokemuksesta.

Lisätietoja

http://www.vesanto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallinnollinen rehtori-koulutusjohtaja Jaana Ruuskanen, puh. 050-3879966.
jaana.ruuskanen@vesanto.fi

Lisätietoja

Vesannon kunta

Vesannon kunnan peruspalveluihin ollaan tyytyväisiä ja meillä ei juurikaan jonoja tunneta! Kunnassamme ”Pienuus on vahvuus”, joka näkyy ihmisten välisenä mutkattomina jutusteluina ja asioinnin helppoutena. Uusi, vuoden 2021 lokakuussa käyttöönotettu hirsikoulu tarjoaa terveet ja nykyaikaiset puitteet koululaisten opinpoluille 1-luokalta ylioppilaaksi saakka. Kunnassamme on myös runsaasti yhdistystoimintaa sekä hyvät ja edulliset harrastusmahdollisuudet.

Teemme parhaamme kuntalaisten hyvinvoinnin ja viihtyvyyden eteen ja täydennämme mielellämme joukkoamme myös uusilla asukkailla. Rohkeatkin ideat otamme mieluusti vastaan yhdessä kehitettäviksi ja toteutettaviksi. Tuemme luovuutta, joka on uudistumisen alkuvoima. Vesanto on pieni, sinnikäs ja yhteisöllinen sydänmaa – ja toivottavasti myös Sinun kotipitäjäsi jo lähitulevaisuudessa!

Vesannon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Koulutie 16A, 72300 Vesanto

Rekommenderade jobb