Skip to main content
test
Opettajien sijaisuuksia - Liedon kunta

Liedon kaupunki hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia opetustehtäviin. Jos olet kiinnostunut tekemään tuntiopettajan, luokanopettajan, lehtorin tai erityisopetuksen sijaisuuksia perus- tai lukio-opetuksessa, täytäthän sähköisen hakemuksen ja ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Opettajien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Rikostaustaote tarkistetaan virka- tai työsuhteen kestäessä yli kolme kuukautta.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava rehtori Pekka Teittinen
pekka.teittinen@lieto.fi

Lisätietoja

Liedon kaupunki, Sivistyspalvelut

Lieto on noin 20 000 aktiivisen asukkaan viihtyisä ja luonnonläheinen kaupunki. Täällä voi nauttia pienen paikkakunnan tunnelmasta, kuitenkin aivan Varsinais-Suomen maakuntakeskus Turun vieressä.

Tuotamme ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluja. Meillä työskentelee yli 800 eri alojen ammattilaista viidellä eri toimialalla. Pidämme henkilökuntaamme tärkeimpänä voimavaranamme ja tarjoamme hyvät edellytykset työn tekemiseen ja työyhteisössämme viihtymiseen.

Rekommenderade jobb