Opetusalan lyhytaikaisia sijaisuuksia

Haemme sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan/lehtorin ja erityisopettajan/ erityisluokanopettajan eripituisiin sijaisuuksiin perus- ja lukio-opetuksen kouluihin ympäri vuoden. Pidemmät sijaisuudet, määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät virat laitetaan erilliseen hakuun ja niistä ilmoitetaan Kuntarekryn ja työvoimahallinnon sivuilla.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä tekstiviestipalvelua, jonka kautta työtarjoukset lähetetään.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Otamme sinuun yhteyttä haastattelua varten, kun olet täyttänyt hakemuksen. Haastattelussa esitetään alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset ja jäljennökset näistä todistuksista jätetään haastattelijalle. Todistukset voi vaihtoehtoisesti liittää sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Muodollisesti epäpätevät hakijat otetaan myös huomioon.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelualuejohtaja Riku Saksholm 044 4691 601
Koulusihteeri Raija Ylikoski 044 4691 600 (yläkoulu ja lukio)

Kalajoen kaupunki, Sivistyspalvelut
Osoite: Kalajoki

Lisätietoja Kalajoen kaupungin sivistyspalveluista löydät osoitteesta

http://www.peda.net/veraja/kalajoki