Skip to main content
test
Opetushoitaja, ikääntyneiden sairaalapalvelut - Västra Nylands välfärdsområde

Haemme opetushoitajaa vakituiseen opetushoitajan toimeen Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ikääntyneiden sairaalapalveluihin 1.3.2023 alkaen.

Opetushoitajan työtehtäviin kuuluu henkilökunnan kliinisen osaamisen (esim. lääkehoito, laitteet, akuutit tilanteet, potilasohjaustilanteet) varmistaminen ja kehittäminen näyttöön perustuen ja Lean-menetelmiä hyödyntäen yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Osallistut henkilöstön koulutuksen, ohjauksen, opetuksen ja perehdytyksen toteuttamiseen, järjestämiseen ja kehittämiseen. Vastaat simulaatiotoiminnasta muiden pedagogisten menetelmien lisäksi. Pääset kehittämään näyttöön perustuvaa toimintaa, sekä tuottamaan ja päivittämään ohjaus- ja ohjemateriaalia. Toimit sairaalan yhteiskäyttöisten lääkintälaitteiden laitevastaavana. Vastuualuetyöskentely ja sen kehittäminen, sekä osallistuminen oppilaitosyhteistyöhön kuuluvat tehtäviisi. Toimit tiiviissä yhteistyössä sairaalapalveluiden asiantuntijoiden ja esihenkilöiden kanssa. Työ edellyttää itsenäistä työskentelyä, päätöksentekoa ja tiedon hankintaa.

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää hoitotyön vahvaa kliinistä osaamista, kykyä siirtää teoreettinen tieto käytäntöön sekä verkostotyöskentelytaitoja. Lisäksi toivomme hyviä oman työn ja toiminnan organisointi- ja johtamistaitoja. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot ovat välttämättömiä.

Tehtävän aloitus 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja työhaastattelusta sovitaan mahdollisimman pian tehtävään soveltuen hakijoiden kanssa.


Työpaikan nimi ja osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 38 h 45 min / viikko, yleistyöaika
Tehtävä on vakinainen.
Tehtäväkohtainen palkka: 2892,65 €/kk. Vahvan kokemuksen omaavan hakijan kohdalla on mahdollista keskustella tämän lisäksi erillisestä rekrytointilisästä.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Laillistettu sairaanhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä pedagogista koulutusta ja/tai kokemusta. Luovuus ja ongelmanratkaisukyky tukevat tehtävässä menestymistä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Lisätietoja

https://www.luvn.fi/fi/palvelut/terveyspalvelut/sairaalapalvelut/espoon-sairaala

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Jenni Ihalainen, puh. 0406343146, arkisin klo 9-14.

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Sairaalapalvelut, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen osastohoito, Espoon osastohoito, Resurssikeskus

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Karvasmäentie 6, 02740 Espoo

Rekommenderade jobb