Opetuspäällikkö

Haemme robotiikan pääkaupunkiin opetuspäällikön viransijaista (07.01.2021-30.04.2022) johtamaan opetus- ja nuorisopalveluita. Opetuspäällikkönä huolehdit perus- ja lukio-opetuksen, oppilas- ja opiskelijahuollon sekä nuorisopalvelujen kehittämisestä. Lisäksi vastaat toiminnan, talouden ja organisaation kokonaissuunnittelusta, tuloksellisuudesta, laadusta ja vaikuttavuudesta, voimavarojen tarkoituksenmukaisesta käytöstä sekä kaupungin strategian tavoitteiden mukaisten toimenpiteiden edistämisestä vastuualueellasi.

Työssäsi et tyydy tekemään asioita pelkästään totutuilla tavoilla, vaan haet aktiivisesti myös uusia, luovia ratkaisuja. Esimiehenä sinulla on taito innostaa ja sitouttaa henkilöstösi muutokseen. Kuuntelet ja olet läsnä, mutta kykenet myös jämäköihin, ripeisiin ratkaisuihin. Ja toki sinulla on sydän paikallaan, ja se sykkii lapsille ja nuorille! Sinun ei välttämättä tarvitse olla vielä huippuosaaja, mutta ominaisuutesi takaavat sen, että sellainen sinusta meillä nopeasti kasvaa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opetustoimen kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaista rehtorin kelpoisuutta. Työssä menestyminen vaatii omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kokemus opetustoimen tai kasvatuksen johtotehtävistä katsotaan eduksi.
Tule mukaan dynaamisten huippuosaajiemme tiimiin ja täytä hakemus osoitteessa Kuntarekry.fi viimeistään tiistaina 8.12.2020 kello 23.59. Kiinnostavimmat ehdokkaat haastattelemme 14.-16.12. Haastattelut pidetään Covid-19 -tilanteen vuoksi etäyhteyden välityksellä.

Työt alkavat 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h/viikko ja kuusi ensimmäistä kuukautta ovat koeaikaasi. Tehtävään valitun on ennen viransijaisuuden vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

sivistysjohtaja Jarkko Niiranen, jarkko.niiranen(at)riihimaki.fi, p. 050 526 3175

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue
Osoite: Eteläinen asemakatu 4, 11130 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats