Opinto-ohjaaja - Tyrnävän kunta

Tyrnävän kunnassa on haettavana

OPINTO-OHJAAJAN VIRANSIJAISUUS
ajalle 9.8.2021-22.12.2021

Kuulammen koulussa on tällä hetkellä n. 480 oppilasta ja n. 40 opetushenkilöstön jäsentä. Koulussa toimivat yläkoulun 7.-9. luokat. Koulussamme toteutetaan vahvasti tiimiajattelua ja pyritään kehittämään oppiaineet ylittävää yhteistyötä. Missiomme on kasvattaa ammattitaitoisen henkilöstön ohjaamana vahvuutensa tuntevia, ahkeria ja hyvinvoivia nuoria, joilla on terve itsetunto ja valmiudet toimia globaalissa yhteiskunnassa.

Haemme joukkoomme ohjauksen kehittämisestä kiinnostunutta ammattilaista, jolla on myönteinen ja vastuullinen työote. Koulussamme työskentelee kaksi opinto-ohjaajaa, jotka toimivat työparina, mutta vastaavat kuitenkin omista ohjattavistaan. Toimintakulttuurissamme opinto-ohjaajalla korostuvat yhteistyö- ja verkostotaidot sekä organisointitaidot. Arvostamme toisen asteen tuntemusta, kokemusta erityisryhmien ja JOPO-oppilaiden ohjauksesta sekä digitaitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään ennen tehtävän alkamista.

Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen työsuhteen alkua esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Hakuaika on maanantai 12.7. - perjantai 30.7.2021 klo 15. Tehtäviä haetaan kuntarekry.fi-hakujärjestelmän kautta. Haastattelut järjestettäneen videoyhteyksien kautta viikolla 31 (Google Meet tai Teams).

Lisätietoja/molemmat lomalla/lukevat satunnaisesti sähköpostia: Rehtori Jaakko Niskanen (jaakko.niskanen@tyrnava.fi tai apulaisrehtori Miikka Mattila (miikka.mattila@tyrnava.fi).

Lisätietoja

http://www.tyrnava.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja/molemmat lomalla/lukevat satunnaisesti sähköpostia: Rehtori Jaakko Niskanen (jaakko.niskanen@tyrnava.fi tai apulaisrehtori Miikka Mattila (miikka.mattila@tyrnava.fi).

Lisätietoja

Tyrnävän kunta

Tyrnävä - paikka kasvaa!

Oulun seudulla sijaitseva Tyrnävä on rohkea, kasvava ja kehittyvä noin 7 000 asukkaan maaseutukunta. Ikärakenteeltaan poikkeuksellisen nuoren kuntamme osalta on tärkeää, että voimme jatkossakin rakentaa omaleimaista, mielenkiintoista ja houkuttelevaa ympäristöä.

Tule mukaan reippaaseen ja ennakkoluulottomaan joukkoomme!


Osoite: Tupostie 4, 91800 Tyrnävä

Rekommenderade jobb