Skip to main content
test

Omnia hakee opinto-ohjaajaa määräaikaiseen palvelussuhteeseen 15.8.2022- 31.12.2022 väliselle ajalle. Työtehtävä painottuu ammatillisen koulutuksen opinto-ohjaukseen.

Opinto-ohjaajan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammatillisen koulutuksen kentän laaja-alaista tuntemusta, kokemusta ammatillisen koulutuksen opinto-ohjauksesta sekä opiskelijalähtöistä työskentelyotetta. Tämän lisäksi odotamme kokemusta eri-ikäisten opiskelijoiden ohjaustyöstä, kokemusta kulttuurisensitiivisestä ohjaustyöstä sekä valmiutta ohjata opiskelijoita myös englanniksi. Opinto-ohjaajan työssä korostuu ohjaus opiskelijoiden yksilöllisissä opintopoluissa, HOKS-työn tuki sekä toimiminen osana osaamisen tunnustamisen prosessia.

Odotamme monipuolista jatkokoulutusmahdollisuuksien ja työelämävaatimusten tuntemusta, verkostoyhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua työskennellä osana erilaisia tiimejä ja verkostoja. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kehittävää ja avointa työotetta. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia, etäohjauksen menetelmien hallintaa ja käytössä olevien ohjelmien, kuten Wilma, osaamista.

Kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista A986/1998.

Kelpoisina huomioidaan henkilöt, joilla on asetuksen A986/1998 V luvun 15 § 1 mom. mukainen opinto-ohjaajan kelpoisuus (ammatillisen koulutuksen opinto-ohjaajaksi kelpoiset opinto-ohjaajat) ja henkilöt, joilla on asetuksen A986/1998 V luvun 15 § 2 mom. mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Hanna Haataja, p.0438200267, hanna.haataja@omnia.fi (8.8.- 10.8)

Lisätietoja

Koulutus- ja opiskelijapalvelut

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.


Osoite: Upseerinkatu 11, 02600 Espoo
Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb