Opinto-ohjaaja - Kouvolan kaupunki

Opinto-ohjaaja - Kouvolan kaupunki

Haemme Kouvolan seudun ammattiopistoon vakituista opinto-ohjaajaa 1.8.2019 alkaen.

Opinto-ohjaajan tehtäviin kuuluu yhteishausta ja jatkuvasta hausta tulleiden perustutkinto-, ammattitutkinto- ja erikoisammattitutkinto-opiskelijoiden opintojen ohjaaminen. Opinto-ohjaajan perustehtävä on tukea opiskelijoita opintoihin liittyvissä asioissa, uran suunnittelussa, työelämässä toimimisen ja työllistymisen valintojen tekemisessä, osaamisen tunnistamisessa, selventämään ammatillista tai lisä/jatko-opintojen suuntaansa, sekä konkreettisten, realististen ja tavoitteellisten jatkosuunnitelmien laatimisessa.

Edellytämmme opinto-ohjaajan koulutusta sekä vahvaa kokemusta ohjauksesta ja valmennuksesta.

Eduksi katsotaan ratkaisukeskeinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityöskentelytaidot, verkostotaidot, nykyaikaisen työnhaun tuntemus, sosiaalisen median sujuva käyttö sekä kyky tarttua asioihin nopeasti ja tehokkaasti.

Läs mer

http://www.kouvola.fi/rekry

Opiskelijapalvelupäällikkö Sari Metso, p. 020 615 5821, sari.metso(a)ksao.fi.
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan seudun ammattiopisto, Opiskelija- ja ohjauspalvelut
Adress: Utinkatu 44-48., 45200 Kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 84 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa työntekijäksi ihmeen hienoon Kouvolaan!
Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren