Opintoasiainsuunnittelija

Haemme opinto- ja viestintäpalveluidemme asiantuntijajoukkoon opintoasiainsuunnittelijaa 1.2.2021 alkaen.

Tehtäväkokonaisuuteen kuuluvat mm.

- hakijapalveluiden ja opintotoimiston opintohallinnolliset tehtävät,
- opiskelijahallinnon tietojärjestelmiin liittyvät tehtävät,
- alumnitoiminnan sekä ura- ja rekrytointipalveluiden koordinointi ja kehittäminen,
- yhteistyö koulutusalojen, asiantuntijapalveluiden sekä verkostojen kanssa.

Työhön voi sisältyä myös muita työnantajan määräämiä tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa, hyviä tieto- ja viestintäteknisiä valmiuksia, suunnittelu- ja koordinointiosaamista sekä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja joustava tiimipelaaja, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Katsomme eduksi korkeakoulusektorin ja erityisesti opintohallinnon tuntemuksen sekä työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tehtävän sijoituspaikka on Kajaanin ammattikorkeakoulun opinto- ja viestintäpalveluiden yksikkö, Kajaani.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES 2020-2022 mukaisesti.

Hakemukseen on liitettävä cv.

Haastattelut tehtävää varten pyritään järjestämään viikolla 4/2021.

Lisätietoja

http://www.kamk.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa opintoasiainpäällikkö Maarit Merimaa-Piirainen (maarit.merimaa-piirainen@kamk.fi) puh. 044 7101 618 tai palvelujohtaja Teija Sievänen (teija.sievanen@kamk.fi), puh. 044 7101 237.

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy
Osoite: Ketunpolku 1, 87100 Kajaani

Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n (KAMK) toimintaa ohjaa KAMK´30 -strategia - Pieni suuri korkeakoulu. Tavoitteenamme on tarjota oikeanlainen kasvualusta opiskella, kehittää uutta ja muuttaa maailmaa. Koulutamme tulevaisuuden osaajia, jotka yhdessä tekevät seudusta elinvoimaisen ja kansainvälisesti houkuttelevan ympäristön yrityksille ja opiskelijoille. Kajaanin Vimpelinlaakson kampuksellamme on n. 2000 opiskelijaa. Koulutamme sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, tradenomeja, insinöörejä, liikunnanohjaajia ja restonomeja sekä tarjoamme myös ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon kyseisissä tutkinnoissa. Osa opiskelijoistamme opiskelee englanninkielisissä koulutuksissamme.

Tehtävänämme on myös tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta. Toimintaperiaatteenamme on toimia yhteistyössä alueellisissa, kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa sekä vahvistaa monialaista yhteistyötä. Kasvun ytimessä on osaaminen ja kasvuympäristön kestävä hyödyntäminen. Uskomme ja tiedämme, että pienistä ideansiemenistä voi kasvaa suuri tarina. Tervetuloa osaksi tätä tarinaa.