Opintopsykologi - Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Opintopsykologi

Opiskeluhyvinvointityö on keskeinen osa Hämeen ammattikorkeakoulun Opiskelija keskiössä -toimintaa. Opiskeluhyvinvointityö on osa Koulutuksen tukipalveluita ja sitä toteutetaan moniammatillisena yhteistyönä henkilökunnan (opintojen ohjaajat, erityisopettajat ja opettajat), opiskelijaterveydenhuollon sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Etsimme joukkoomme opintopsykologia, jonka pääasiallinen työ koostuu ennakoivasta opiskeluhyvinvointityöstä. Haettavan henkilön tehtävä painottuu ennakoivaan, ohjaavaan ja konsultoivaan työhön sekä ryhmätoimintaan. Työ sisältää myös opiskelijoiden yksilöohjausta. Tehtävän hoitaminen edellyttää liikkumista Hämeen ammattikorkeakoulun eri kampusten välillä. Ensisijainen työpiste sijaitsee Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa.

Tehtävä edellyttää laillistetun psykologin pätevyyttä (L 559/1994), perehtyneisyyttä oppimisen ja motivaation psykologiaan, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Työssä tarvitaan ymmärrystä oppimisvaikeuksista, mielenterveysongelmista sekä muista opiskelukykyä alentavista tekijöistä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus opintopsykologin tehtävistä. Arvostamme myös pedagogista-, kehittämis- ja kansainvälisyysosaamista.

Lisätietoja

http://www.hamk.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuksen kehittämispäällikkö Saija Silvennoinen, saija.silvennoinen@hamk.fi, 050 5745093 (puhelimitse tavoitettavissa 26.-28.6.2019 klo 8-16)
Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi:n kautta viimeistään 28.7.2019.
Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy, Koulutusprosessin kehittäminen, Koulutuksen tukipalvelut
Osoite: Visamäentie 35, 13101 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu Oy (HAMK) on yli 7000 opiskelijan ja yli 600 asiantuntijan osaajaorganisaatio. Tavoitteenamme on rakentaa arvostettu, kansainvälinen, soveltavan tutkimuksen ja työelämää uudistavan osaamisen korkeakoulu.

Tutustu työnantajaan