Opintosihteeri, 3 paikkaa - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Opintosihteeri, 3 paikkaa - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme kolmea opintosihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen. Opintosihteerin toimenkuvaan kuuluu opiskelijavalintaan liittyviä tehtäviä, opiskelijarekisterin tietojen ylläpitoa ja muita opiskelijahallinnon tehtäviä sekä opiskelijoiden neuvontaa opintososiaalisissa ja muissa opintoasioissa. Opintosihteeri toimii tiiviissä yhteistyössä toimialojen kanssa.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa sekä B-ajokorttia, sillä tehtävään kuuluu siirtymisiä eri koulutusyksiköiden välillä. Arvostamme asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyviä tieto- ja viestintäteknisiä taitoja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa opiskelijahallinnon asiantuntija Sirpa Utriainen, p. 050 502 0385, sirpa.utriainen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Oppilaitospalvelut
Adress: Tulliportinkatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren