Opiskeluavustaja

Gradia Jämsä hakee kahta opiskeluavustajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.11.2020 - 30.6.2021.

Työtehtäviin kuuluvat opiskelijoiden ohjaaminen ja avustaminen ammatillisissa ja yhteisissä opinnoissa oppilaitoksessa ja työssäoppimispaikoissa. Gradia Jämsässä opiskelijoiden tukitoimet on organisoitu tiimiksi. Lähitiimiisi kuuluu neljä opiskeluavustajaa ja kaksi erityisopettajaa.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa koulutusta esimerkiksi koulunkäynnin aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa tai vastaavaa. Arvostamme ohjauskokemusta, vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja ja kokemusta opetusteknologian käytöstä sekä valmiutta työn kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee palvelussuhteen alkaessa toimittaa 30 päivän sisällä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi
https://www.gradia.fi/gradia/gradia-jamsa

Tutustu työnantajaan

Rehtori Petteri Järvinen, puh. 040 341 5022, petteri.jarvinen@gradia.fi
Erityisopettaja Soile-Sisko Virri, puh 040 341 4415, soile-sisko.virri@gradia.fi

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, Gradia Jämsä
Osoite: Koulutie 19, 42300 Jämsänkoski

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 500 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2019 oli 96 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu myös Gradia-koulutuspalvelut Oy.