Opiskeluhuollon aluepsykologi, sijaisuus

Oletko esimiestyöstä ja kehittämisestä kiinnostunut psykologi? Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä lasten ja nuorten parissa? Tule aluepsykologiksi opiskeluhuoltoon Keski- ja Pohjois-Espoon alueelle!

Aluepsykologina toimit oman tiimisi psykologien lähiesimiehenä sekä työnjohdollisena ja ammatillisena tukena tiimille. Pääset kehittämään psykologipalveluja ja toimimaan oman alasi asiantuntijana alueellisella ja koko kaupungin tasolla.

Tehtävässä yhdistyvät esimiestyö, kehittämistyö sekä psykologin asiakastyö perusopetuksessa. Tehtäviin kuuluu oman alueen oppivelvollisuuteen liittyvien hallintopäätösten valmistelua. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2021 asti, jonka jälkeen tehtävä todennäköisesti tulee vakinaisesti täytettäväksi.

Aluepsykologina olet opiskeluhuollon johtoryhmän jäsen. Espoossa uutta esimiestä tuetaan muun muassa siten, että kaikki uudet esimiesasemassa aloittaneet henkilöt kutsutaan valmennukseen.

Opiskeluhuollossa tehtävämme on oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin edistäminen sekä yhteisö- että yksilötasolla. Kehitämme opiskeluhuoltoa jatkumona varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle, ja teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Tule mukaan!

Työpaikan nimi: Espoonkaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37h 45min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja johtamistaitoja, koululainsäädännön tuntemusta sekä kiinnostusta tehdä monialaista yhteistyötä.

Arvostamme kokemusta opiskeluhuollon psykologityöstä, tiimityöstä sekä kehittävää työotetta.

Tutustu työnantajaan

Opiskeluhuollon päällikkö Terhi Pippuri, puh: 043 827 2471

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus
Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.