Mäntsälän kunta hakee opiskeluhuollon psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen: Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme kehittämään lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointipalveluja! Tarjoamme mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden monipuoliseen työhön.

Mäntsälän kunnassa työskentelee 4,5 opiskeluhuollon psykologia. Nyt haussa oleva psykologi työskentelee työsuhteen alkaessa Mäntsälän Lukiossa ja Riihenmäen yhtenäiskoulussa. Lukio ja Riihenmäen yhtenäiskoulu sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain 1,3 km-1,6 km päässä rautatieasemasta. Asemalta saa käyttöönsä yhteiskäyttöpyöriä. Molemmilla kouluilla psykologilla on käytössään oma työhuone ja uudet työvälineet.

Opiskeluhuollon psykologin tehtävä koostuu yhteisöllisestä (ennaltaehkäisevä, moniammatillinen, yhteisöjen ja ryhmien kanssa tehtävä asiantuntijatyö) ja yksilökohtaisesta (asiakastyö ja monialaiset asiantuntijaryhmät) opiskeluhuollosta. Toimenkuvassa on sekä oppimisvaikeusarviointia että lasten/nuorten psyykkistä tukemista moniammatillisessa yhteistyössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin kelpoisuus. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä ja annettava niistä kopiot mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Arvostamme koulumaailman tuntemusta, työkokemusta lasten ja nuorten parissa sekä valmiutta kehittää opiskeluhuollon psykologin työtä. Työssä vaaditaan hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiimitaitoja, kehittävää työotetta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valituksi tulleen on 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksiannosta esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Valittu on velvollinen työnantajan pyynnöstä antamaan tälle tehtävien hoitamisen terveydellisiä edellytyksiä koskevat tarpeelliset tiedot työ- ja toimintakyvyn selvittämiseksi.

Hakuaika on jatkuva, kunnes tehtävä saadaan täytettyä.

Hakemukset jätetään sähköisenä osoitteessa http://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätietoja

https://www.mantsala.fi/
https://www.esitteemme.fi/Hyvinvointia_Mantsalassa/WebView/

Tutustu työnantajaan

Tiedusteluihin vastaa tukipalveluiden erityisasiantuntija Taru Kuparinen puh. 040 314 5920, sähköposti: etunimi.sukunimi@mantsala.fi.

Mäntsälän kunta
Osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä

Mäntsälän kunta on elinvoimainen, noin 21 000 asukkaan kasvava kunta Keski-Uudellamaalla pääkaupunkiseudun talousalueella.

Kuntaorganisaatiossamme työskentelee noin 800 työntekijää.