Opiskeluhuollon psykologi

Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä espoolaisten lasten ja nuorten parissa?

Psykologi edistää oppilaiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Opiskeluhuollon psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä. Tehtävänkuva muodostuu esiopetusyksiköiden ja koulujen hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, asiakastyöstä sekä yhteistyön koordinoimisesta sidosryhmien kanssa.

Nyt haettavat määräaikaiset tehtävät sijoittuvat Matinkylä-Olari-Tapiolan, Espoonlahden ja Keski- ja Pohjois-Espoon alueelle.

Psykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen asiantuntija esiopetusyksikössä ja koulussa. Työ on erittäin monipuolista, joten pääset hyödyntämään psykologin ammatillista osaamistasi laajasti. Esimieheltä ja tiimiltä saa hyvää perehdytystä ja tukea omaan työhönsä sekä tukea työhyvinvointiin. Myös säännöllinen työnohjaus tukee työssä suoriutumista ja jaksamista.

Tervetuloa mukaan Espoon monilukuiseen opiskeluhuollon psykologien työyhteisöön!

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37 h 45 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi.

Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään: Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Terhi Pippuri, opiskeluhuollon päällikkö 043 827 2471, etunimi.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus
Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.