Opiskeluhuollon psykologi, osa-aika työ

Kuvaus tehtävästä:
Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä espoolaisten lasten ja nuorten parissa?

Psykologi edistää oppilaiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Tehtävänkuva muodostuu ensisijaisesti kouluyhteisön hyvinvoinnin ja toimintakulttuurin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, asiakastyöstä sekä yhteistyön koordinoimisesta kotien ja sidosryhmien kanssa.

Haettavana olevassa tehtävässä psykologin työhön sisältyy työtä yläkoulun 7.-9.-luokkien parissa sekä psykologin tutkimusten tekemistä Leppävaaran alueen kouluissa.
Opiskeluhuollon jäsenenä psykologi toimii tiiviissä yhteistyössä sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tehtävä mahdollistaa opiskeluhuollon psykologin monipuolisen työn sekä perehtymisen lastenpsykiatrian sekä lastenneurologian häiriöiden kirjoon ensiarviokontaktien, tutkimusten ja terapeuttisten tukikontaktien muodossa.

Tervetuloa mukaan Espoon monilukuiseen opiskeluhuollon psykologien työyhteisöön!

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 18h53 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat, joilla alalta työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä kiinnostusta työskennellä kouluyhteisöjen, lasten, nuorten ja perheiden kanssa.

Arvostamme kokemusta yhteisöjen, lasten tai nuorten kanssa tehtävästä työstä. Koulumaailman tuntemus luetaan eduksi.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Terhi Pippuri, opiskeluhuollon päällikkö, puh: 043 827 2471

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus
Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.