Öppen ansökan - Sekreterare - Vasa sjukvårdsdistrikt

Har du erfarenhet av vårdsbranschen? Har du en administrativ utbildning? Är du snabb i fingrarna då du skriver på dator? Är du snabb på att lära dej nya saker? Kan du arbeta självständigt och systematiskt? Är du bra på både svenska och finska? Gillar du att arbeta med kundbetjäning? Gillar du att arbeta i ett mångprofessionellt team? Om du svarade ja på minst tre av dessa frågor så kan du vara vår nästa medarbetare.

Vasa centralsjukhus erbjuder korta inhopp och kortare vikariat för avdelningssekreterare och administrativa sekreterare. Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv samt dina kunskaper och färdigheter. Observera att arbetet kräver att du är över 18 år. Ansökan är i kraft till 31.12.2021.

Läs mer

http://www.vasacentralsjukhus.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Avdelningssekreterare:
Servicechef Tuija Hirvelä
Tel. 044 323 4806
Andra sekreterare:
Rekryteringsplanerare Sabina Bäckman
Tel. 040 143 4801
fornamn.efternamn@vshp.fi

Lär dig mer om oss

Vasa sjukvårdsdistrikt

Vid Vasa centralsjukhus erbjuder vi högklassig specialsjukvård på två språk. Vår medicinska verksamhet ligger på en hög nivå och präglas av ett omfattande kvalitets- och patientsäkerhetsarbete. Vi erbjuder våra ca 2 100 medarbetare en god arbetsplats, där kompetensutveckling och trivsel står i fokus. Välkommen till oss!


Adress: Sandviksgatan 2-4, 65130 Vaasa

Rekommenderade jobb