Skip to main content
test
OPPILAAN HENKILÖKOHTAINEN OHJAAJA - Askola kunta

Askolan koululla määräaikaisena tehtävänä ajalla 8.8.2022 - 3.6.2023

OPPILAAN HENKILÖKOHTAINEN OHJAAJA
(oppilas erityisopetuksen pienluokassa)

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullisuutta ja joustavuutta toimia koulun arjessa. Tarjoamme tueksi erityisopetuksen ja ohjaajien tiimin, jossa paljon ammatillista osaamista. Tehtävä sopii myös työuransa alussa olevalle, sillä tiimillä on sekä kokemusta, että kykyä ja halua tukea uutta työntekijää.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan koulutus, koulunkäynninohjaajan tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työaika on 33 tuntia/viikko. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:in mukaan.

Lisätietoja antaa rehtori Kaija Impola-Peltomaa, 040 7109 167

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta 29.6.2022 klo 15 mennessä. Hakemukseen on liittävä kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä on koeaika. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Kaija Impola-Peltomaa, 040 7109 167

Lisätietoja

Askolan kunta, Sivistystoimi, Peruskoulut

Olemme noin 5000 asukkaan kasvava kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa. Meillä on hyvä asua ystävällisessä, rauhallisessa ja luonnon-läheisessä ympäristössä, mutta työnteko onnistuu myös kauempaa. Arvojamme ovat kestävyys, osallisuus, joustavuus, turvallisuus ja positiivisuus. Kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Askolantie 30, 07500 Askola

Rekommenderade jobb